Hoe je magie met taal toepast en fantastische resultaten bereikt

2a

Uiterst effectieve communicatie

Wat leer je?

De fijne kneepjes van doeltreffende communicatie. Een groot deel van zakendoen gaat om: is er een klik, heb je een goed gevoel over de ander? Je leert luisteren naar je intuïtie en krijgt de beste tools en technieken aangereikt om een succesvol en inspirerend mens te zijn. Aan bod komen onder meer: écht contact maken, inspirerende vragen stellen en daarmee het gesprek leiden, bewust luisteren en verborgen commando’s toepassen met voordeel voor beide partijen. 

Ook leer je lichaamstaal te interpreteren. Daar zit een schat aan informatie in verborgen, waar je in (verkoop)gesprekken en onderhandelingen je voordeel mee kunt doen. Je leert hoe je mensen snel kunt lezen en hoe je ze (weer) in flow brengt. Je leert hoe hun brein werkt, hoe je dat maximaal beïnvloedt en of hun ja ook echt een ja is. 

Tot slot leer je hoe je krachtig en inspirerend je boodschap onder woorden brengt. Hoe je proces- en trancewoorden toepast voor maximaal effect. Met taal kun je magie creëren en je omgeving beïnvloeden. Deze module maakt duidelijk hoe je dat doet!

Wat levert het je op?

  • Je beheerst het oplossingsgericht coachen: in 5 minuten kom je tot de kern van de zaak.
  • Je kent het geheim achter effectieve communicatie. Zo weet je met alle boodschappen maximaal effect te bereiken. Voor jouzelf en voor de klant!
  • Je bent bijzonder sociaalvaardig en maakt echt contact. Je weet anderen te inspireren.
Kracht! Power! Dat heeft deze inspirerende driedaagse me opgeleverd. De informatie die ik kreeg, heeft me verrijkt en was direct bruikbaar tijdens sollicitatiegesprekken. Toen ik mijn elevatorpitch liet horen voor een sollicitatiecommissie maakte ik indruk. Deze manier van presenteren hadden ze nog niet eerder meegemaakt. En wat denk je? Ik kreeg de baan die ik zo graag wilde hebben. Dat is toch SUPER!
Annemarijke de Graaf
De training heeft mij veel opgeleverd. Inspiratie. Een heldere visie, dankzij de oefeningen. En heel veel tools om mee aan de slag te gaan. Ongelooflijk top hoe ik nu constructief naar een eindresultaat kan werken.
Margreet Snaas
Escalar

Fijn dat je er bij bent! Reserveer je plek

Meld je aan en reserveer je plek

Hoe goed is je veerkracht? Doe de test.

Vraag hier de test aan.