Hoe je je gunfactor verhoogt en in het hart van de klant komt

2b

De Masterclass sales

Wat leer je?

Verkoop gaat over meer dan een goed product en een uitstekende service. Het gaat vooral om: gunt die ander jou de klus? Na het volgen van deze module weet je hoe je jouw gunfactor verhoogt en effectief verkoopt. Je weet hoe je pitcht met passie, hoe je een (verkoop)gesprek optimaal voorbereidt en hoe je er het maximale uit haalt.

Je maakt kennis met het nieuwe netwerken: contact maken en oprechte interesse tonen in de ander. Je leert hoe je jouw netwerk in kaart brengt en dat optimaal inzet om nieuwe leads te genereren. Je leert hoe je snel iemand kunt ‘lezen’: wat voor type heb je voor je en hoe benader je die ander het best? Van je klanten maak je daarna natuurlijk fans die mond­-tot-­mondreclame voor je regelen.

O, wist je al dat je ook nieuwe klanten kunt binnenhalen terwijl je geniet van een heerlijke lunch? Nooit eerder was sales zo leuk!

Wat levert het je op?

  • Je haalt het maximale uit je netwerk en komt in het hart van de klant.
  • Acquisitie is leuk en gemakkelijk. We hebben allerlei materialen beschikbaar waarmee je succesvol nieuwe opdrachten binnenhaalt.
  • JJe krijgt volledig uitgewerkte brochures, die je op je eigen naam kunt zetten. Plus een script voor het complete verkoopproces. Zo haal je makkelijker nieuwe klanten binnen, die je langere trajecten verkoopt tegen een hoger uurtarief. Efficiëntie in optima forma!
Coaches of bedrijven die o.a. bewustwordingstrainingen geven; je wordt er mee dood gegooid vandaag de dag! Take your pick…. Waarom ik Berry kan aanraden als coach is niet alleen omdat hij één brok inspiratie is, maar vooral omdat wat hij je leert en vertelt niet alleen ‘boekjeswijsheid’ is. Berry spreekt uit persoonlijke ervaring en is niet bang te vertellen over zijn diepste dalen. Dat maakt hem in mijn ogen uniek.
Brenda
“Persoonlijk aanzien is een belangrijk onderdeel in de keuze in het MKB. Een ondernemer wil een adviseur die zegt waar het op staat.
Nico Perdaan
JAN Accountants

Fijn dat je er bij bent! Reserveer je plek

Meld je aan en reserveer je plek

Hoe goed is je veerkracht? Doe de test.

Vraag hier de test aan.