Hoe je op een professionele manier de kwaliteiten, drijfveren en ontwikkelpunten van je klant helder krijgt

1

De mens in kaart

Wat leer je?

Je krijgt snel duidelijk waar iemand écht voor wil gaan. En wat zijn of haar ontwikkelpunten zijn om te kunnen blijven groeien. In drie uur breng je de ander in kaart aan de hand van een LifeTime-bulletin. Dit is opgezet als een persoonlijk magazine en geeft je een unieke manier van rapporteren in handen. Doordat je alles visueel maakt, krijgt je coaching extra kracht. 

Het LifeTime-bulletin is het resultaat van diverse talenten-, management- en persoonlijkheidstesten die je met de klant doet. Deze leveren allerlei aha-momenten op. Aan het eind van de sessie link je de tools en uitkomsten aan elkaar, zodat het bulletin echt meerwaarde heeft voor de klant. Hij weet welke stappen te zetten en jij hebt volop aanknopingspunten voor een vervolg. 

De toepasbaarheid van de tools is breed. Je kunt ze inzetten om een ondernemer in kaart te brengen, maar evengoed de directiesecretaresse of een sollicitant. Elk LifeTime-bulletin is de start van een nieuw coachingstraject. Hoe je daar succesvolle afspraken voor maakt? Ook dat leer je in deze module.

Wat levert het je op?

  • Je vergroot je mensenkennis. Dit maakt je tot een betere coach én ondernemer.
  • Je coaching heeft echt impact en je weet indruk te maken op de klant. Met het vertrouwen dat je hiermee wint, leg je een stevige basis voor een langdurig traject.
  • Je helpt de ander om de beste versie van zichzelf te zijn. Met als bonus: hoe beter jij jezelf kent, hoe beter jij ook jezelf kunt verkopen.
Zijn concept is fantastisch in eenvoudigheid. Na een gesprek met hem heb je er weer zin in.”
Pim Hulsebos
Directeur Multimetaal
De training heeft nieuwe energie en nieuwe inspiratie opgeleverd. Ik merk dat ik als ZZP soms doordender zonder dat ik een keer reflecteer wat ik nou aan het doen ben. Ik ben ontzettend geïnspireerd geraakt door de tools die jij aanreikt. Opeens werd het plaatje helder, heel fijn en bijzonder.
Ellen Röling
Tekst en Produkties

Fijn dat je er bij bent! Reserveer je plek

Meld je aan en reserveer je plek

Hoe goed is je veerkracht? Doe de test.

Vraag hier de test aan.