ons verhaal

Wie zijn wij?

De Top Business Academy is een initiatief van Koeleman Sterk & Partners. Het idee is ontsproten aan het creatieve brein van oprichter Berry Koeleman, een ondernemer in hart en nieren. Hij bracht een tiental eigen bedrijven tot grote bloei, wat hem tot een inspirerend voorbeeld maakt voor mensen die succesvol willen zijn. Heftige gebeurtenissen later in zijn leven daagden Berry uit tot persoonlijke groei. De kennis en inzichten die hij opdeed, zet hij nu in om anderen zakelijk en persoonlijk te helpen groeien. Berry behoort tot de top van coachend Nederland en is een succesvol spreker. Hij weet hoe je mensen in beweging krijgt en bewijst keer op keer – met de verkoop van lange trajecten – hoe fantastisch zijn methode werkt. Visualisatie is zijn grote kracht: plaatjes zetten mensen aan tot actie.

Missie

Aanvankelijk twijfelde Berry Koeleman of hij zijn kennis, opgedaan tijdens vele jaren ondernemerschap en opleiding, wel met de wereld wilde delen. Uiteindelijk was het antwoord een volmondig ja. Hij vindt dit alles simpelweg te waardevol om alleen voor zichzelf te houden. Zo maakt hij bovendien zijn missie waar: anderen inspireren om het beste uit zichzelf te halen en zo een wereld realiseren vol vreugde en positiviteit.

Boven de Lijn

Het gedachtegoed van Koeleman Sterk & Partners heeft een bijzonder concept als basis: Boven de Lijn. Hiermee inspireren Berry en zijn team anderen – individuen en teams – om het beste uit zichzelf te halen. Het doel? Met een focus op positief denken en doen een positieve wereld realiseren. Een wereld waarin mensen elke dag met plezier naar hun werk gaan. Kernwaarden hierbij zijn inspiratie, plezier, positiviteit, creativiteit, verbinding en waardering. Dit alles komt ook terug in de Top Business Academy.

Even voorstellen

Berry Koeleman

Berry behoort tot de top van coachend Nederland en is een succesvol spreker. Hij weet hoe je mensen in beweging krijgt en bewijst keer op keer – met de verkoop van lange trajecten – hoe fantastisch zijn methode werkt. Visualisatie is zijn grote kracht: plaatjes zetten mensen aan tot actie.

‘Mensen denken in plaatjes. 95% snapt het pas écht als iets visueel gemaakt is. Top Business Academy werkt met eigen ontwikkelde krachtige tools.’

Fijn dat je er bij bent! Reserveer je plek

Meld je aan en reserveer je plek

Hoe goed is je veerkracht? Doe de test.

Vraag hier de test aan.