Hoe je in het hart van de medewerkers komt (met de juiste mensen op de juiste plek)

3b

Het team in kaart

Wat leer je?

De juiste mensen op de juiste plek, daarmee maakt een organisatie het verschil. Voor haar klanten en voor haar medewerkers! In deze module leer je hoe je samen met de ondernemer of manager zijn team in kaart brengt. Wie zijn de zuigtabletjes, wie de bruistabletjes? Heeft iedereen het naar zijn zin? Komen alle talenten tot hun recht?

Je gaat aan de slag met employer branding: hoe gaat je klant mensen vinden en ze binden aan zijn bedrijf? Je helpt hem om een inspirerend plaatje te maken en daarmee zijn team te verbinden aan zijn droom en missie en nodigt hem uit tot inspirerend leiderschap. Tips voor commitment van het team? Een vragen­ lijst voor een assessment? Ook dat kun jij je klant bieden na het volgen van deze module.

Het beste uit een team halen vraagt, naast het optimaal inzetten van talenten, ook om inspirerend leider­ schap. Door het stellen van slimme vragen help je de ander hierbij. Je klant verbetert zijn sociale vaardig­ heden en creëert verbinding in en met zijn team. Zo komt hij in het hart van zijn medewerkers en behaalt hij de mooiste resultaten.

Wat levert het je op?

  • Inspirerend leiderschap, betere teamprestaties
  • Blije, vitale mensen met een succesmindset.
  • Een gouden kans voor het verkopen van langere trajecten. Heb je eenmaal het ver­ trouwen van de klant, dan is het een kleine stap naar het coachen van zijn medewerkers.
Berry, bedankt voor je passie en positiviteit. En wat heb ik mooie, interessante mensen leren kennen! Deze driedaagse heeft mij enorm geholpen om mijn verhaal voor het bedrijf echt inhoud te geven. Ik ga er gelijk mee aan de slag.
Eric-Jan Doorenbosch
Telecombinatie
In de afgelopen 25 jaar heb ik veel trainingen gevolgd. Ik ken er geen een waar je zo veel zelf doet. De oefeningen zitten echt goed in elkaar en aan het eind valt alles op zijn plek. Ik heb nu een helder beeld van wat ik te doen heb en waar ik voor ga. Ik kreeg meer inzicht in mijzelf en mijn drijfveren, inspiratie en verdieping. Dit alles heb ik ervaren als een reis waarbij ik onderweg prachtige pareltjes ontdekte. Pareltjes die de puzzelstukjes vormen van mijn eigen levensboom.
Casper Heeremans
Thanz Communicatie

Fijn dat je er bij bent! Reserveer je plek

Meld je aan en reserveer je plek

Hoe goed is je veerkracht? Doe de test.

Vraag hier de test aan.