Hoe je in het hart van de organisatie komt, blijft en lange trajecten verkoopt

5

Het bedrijf in kaart

Wat leer je?

Een succesvol bedrijf leiden, vraagt om een krachtige missie en visie. Na het volgen van deze module weet je hoe je die bij je klant boven tafel krijgt en hoe je iedereen in een organisatie op één lijn krijgt. Met een checklist breng je een bedrijf snel in kaart. Je maakt de grootste uitdagingen visueel. Je weet helder te krijgen wat het bedrijf zijn klanten wil beloven. En welk gedrag van medewerkers nodig is om die beloften waar te maken.

Ook belangrijk: welke reputatie heeft de organisatie? Met een doordacht model en handige checklist help je de klant na te denken over de vraag: hoe wil ik bekendstaan, word ik gezien zoals ik gezien wil worden? Je doet waardevolle kennis en vaardigheden op rond het positioneren, professionaliseren en profileren van organisaties. Een goed reputatiemanagement is een must voor jezelf en voor je klant!

Wat levert het je op?

  • Een inspirerende missie, heldere visie en krachtige kernwaarden die écht bij de ondernemer passen.
  • Dankzij een heldere handleiding leg je een stevige basis voor een duidelijke koers en een ijzersterke communicatiestrategie. Voor jou en je klant.
  • Succesvolle voorbeelden, in de praktijk getest en bewezen. Van een bank, accountantskantoor en logistiek bedrijf, tot een supermarkt en een wellnesscentrum.
“Hij zorgt voor een duidelijke stip op de horizon. Hij motiveert en hij bruist. En hij waardeert je ook echt.
Jennefer
Ik heb genoten van deze training! Het was heerlijk om drie dagen de tijd te nemen om bezig te zijn met wat ik echt graag wil. Elke opdracht droeg daaraan bij en was een feestje; de materialen zijn prachtig ontworpen, echt heel gaaf. Tijdens deze driedaagse vielen alle puzzelstukjes op hun plek. Ik heb veel geleerd over mezelf en heel veel tools aangereikt gekregen om te gebruiken bij coaching en training. Hartelijk dank, Berry. Alles was leerzaam en leuk – en dat drie dagen lang!
Renee Bruijstens
Coach | Trainer

Fijn dat je er bij bent! Reserveer je plek

Meld je aan en reserveer je plek

Hoe goed is je veerkracht? Doe de test.

Vraag hier de test aan.