Jezelf Optimaal Presenteren

Jouw unieke boodschap met maximale impact

Professioneler, Effectiever, Succesvoller

Drie redenen waarom dit de beste keuze is voor jou en je bedrijf:
1.  Onderscheidende waarde

Je formuleert dé drie redenen waarom mensen met jou willen samenwerken. Daarmee weet jij jezelf te onderscheiden in de markt. Je werkt professioneler, hebt vertrouwen in jezelf en in je aanpak.

2.  Heldere visie en duidelijke doelen

Je krijgt je doelen helder en waar je voor wilt gaan. Met een duidelijke focus maak je jouw missie en ambities waar. Je bent effectiever en haalt het beste in jezelf naar boven.

3.  Sterke boodschap met impact

Je leert hoe je helder je boodschap overbrengt. Zo zet je jezelf op de kaart en inspireer je de ander. Samen bereik je goede resultaten. Dit maakt je nóg succesvoller

Maak je ambities waar!

Wil jij je op een krachtige, unieke manier presenteren aan de wereld? Jezelf op de kaart zetten? We ontvangen je graag op een mooie, inspirerende locatie. Gun jezelf deze twee dagen en ontdek jouw unieke boodschap met maximale impact.

PLAATS
een inspirerende locatie
DUUR
2 dagen
FREQUENTIE
3x per jaar
INVESTERING
995,- incl. materialen, visuals,
lunch en borrel (excl. btw)

Herken je deze uitdaging?

Wil je zakelijk of beroepsmatig mooie resultaten berei­ken? Dan is het belangrijk jezelf krachtig te profileren. Veel mensen vinden dit moeilijk. Het lukt ze niet om hun waarde duidelijk te maken en zich te onderscheiden van de concurrentie. Ze hebben hun doelen niet écht helder, waardoor de focus ontbreekt en resultaten uitblijven.

Heb jij dat ook? Dat je geen duidelijke boodschap hebt en je verhaal alle kanten uitschiet? Dat je jezelf te veel laat leiden door wat er op je pad komt, waardoor je niet meer toekomt aan de vraag: wat wil ik nou écht? Kost het je moeite om jezelf te verkopen, maar voel je dat je meer en beter kunt?

Dan ben je niet de enige. Veel mensen worstelen hier­ mee. Ze willen doen wat ze écht leuk vinden, het beste uit zichzelf halen, en daarmee een uitstekende boter­ ham verdienen. Maar hoe pak je dat aan?

Hoe krijg je jouw missie en visie helder? Hoe profileer je jezelf het beste? Hoe zet je een krachtig verhaal neer waarmee je inspireert? Hoe overtuig je anderen ervan dat ze met jóú moeten samenwerken?

11 CONCRETE RESULTATEN DIE DE TRAINING JE OPLEVERT

Wat levert de training jou op?

1

Je kunt in tien woorden uitleggen wat je doet. Het is de basis voor een overtuigende profilering. Bijna altijd is de vervolgvraag: “Hoe doe je dat dan?” Dan kun je gelijk je elevator pitch vertellen.

2

Je weet jezelf te onderscheiden in de markt en trekt precies de juiste mensen aan. Degene die zichzelf het beste kent, kan zichzelf het beste vermarkten. Je weet in 30 seconden duidelijk te maken wat de drie redenen zijn waarom mensen met jou zouden ‘moeten’ samenwerken.

3

Je weet waar je voor staat. Zo weet je jezelf professioneler, effectiever en slimmer te profileren en te onderscheiden in de markt.

4

Je weet waar je voor gaat. Je hebt glashelder welke koers naar je einddoel leidt. Met een sterke focus maak je jouw missie en ambities waar. Met heldere en duidelijke doelen ben je tien keer effectiever.

5

Je hebt een sterke boodschap die triggert en impact heeft. Je weet hoe je een inspirerend plaatje creëert in het hoofd van de ander, zodat je verhaal gaat leven en je écht resultaat bereikt.

6

Je hebt een fantastische elevatorpitch, waarmee je jouw boodschap effectief overbrengt. Je weet de ander met de juiste woorden te enthousiasmeren voor jouw ideeën en wat je te bieden hebt.

7

Je weet je netwerk optimaal te benutten en zet jezelf op de kaart. Je weet mensen voor je te winnen die je graag helpen om je doelen te bereiken.

8

Je ruilt je beperkende gedachten in voor betere, positieve overtuigingen. Je voelt je goed, sterker en positiever. Dit maakt je weg naar succes korter én leuker.

9

Je hebt duidelijk waar je specialist in bent en weet dat ook duidelijk te maken aan de ander.

10

Je weet waar je echt goed in bent en welke ‘problemen’ je oplost voor de ander. Zo weet je een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van je doelgroep.

11

Dankzij een helder plan van aanpak werk je gestruc­ tureerd naar je doelen toe. Zo ben je uitermate effectief. Ga je zorgvuldig met je tijd om. Dit levert je meer succes én meer plezier op.
Ploeteren of Succes?

De impact als je niets doet

Als je nu niets doet, hoe ziet jouw leven er dan over één jaar uit? Rommel je nog steeds maar wat aan zonder heldere missie en focus? Is die ideale klant of perfecte baan nog altijd buiten bereik? Laat je jezelf nog steeds leiden door je omgeving en niet door wat jij zelf wilt?

Wie niet in actie komt, blijft vaak hangen in een half­ bakken boodschap die moeilijk te verkopen is. En je kunt nog zo’n moeite doen, als je jezelf niet weet te onderscheiden en als je verhaal mensen niet triggert, blijven resultaten uit.

'Ik heb écht helderheid en richting gekregen.'

Sjoerd Janszoon – Coach | Trainer

Testimonials

Wat onze deelnemers zeggen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Laat je inspireren

Neem contact op

Kom in actie!

Wil jij Jezelf Optimaal Presenteren? Ben je benieuwd naar meer? Maak kennis met Berry Koeleman, met zijn fantastische materialen en met andere enthousiaste coaches, adviseurs en ondernemers, die net als jij nóg meer succes willen. Voor henzelf en hun klant.

Meld je aan voor de kennismakingsavond​!
Of bel naar 0297 –  525 225 

Fijn dat je er bij bent! Reserveer je plek

Meld je aan en reserveer je plek

Hoe goed is je veerkracht? Doe de test.

Vraag hier de test aan.