Hoe je succesvol een uitgebreid traject verkoopt

2c

Het Succesvolle Coachingsgesprek

Wat leer je?

Succesvol coachen, tot in het kleinste detail. Van de voorbereiding op het gesprek tot een aankomst die direct impact heeft. En van een veelbelovend vertrek tot de puntjes op de i na afloop van het gesprek. Dat is wat deze training je leert.

Uiteraard besteden we ook volop aandacht aan het coachingsgesprek zelf. Je leert hoe je de ontwikkel­ punten van de klant in kaart brengt. Hoe je echt meerwaarde hebt als coach. En hoe je waardering toont die de samenwerking nog efficiënter en nog leuker maakt. Vooral het in kaart brengen van ontwikkelpunten nodigt uit tot het maken van vervolgafspraken, waardoor je makkelijker lange trajecten verkoopt.

Veel van wat je geleerd hebt, komt bij dit onderdeel op een mooie manier samen.

Wat levert het je op?

  • Je doet nóg meer waardevolle coachings­ vaardigheden op en bent nóg beter in je werk.
  • Efficiëntie. Zelf het wiel uitvinden is zonde van je tijd. Kant­en­klare checklists, effectieve tools en praktische tips maken je het werk gemakkelijk.
  • Een enorme dosis inspiratie. Met deze aanpak heeft Berry Koeleman al jarenlang groot succes. Pas hem toe op je eigen business en jij behaalt ook fantastische resultaten.
Wat een fantastische training! Met een goede balans tussen denken en doen, tussen serieus bezig zijn en plezier maken. Wat ik echt geweldig vond? De visualisatie en de eenvoud waarmee de diverse methodieken toegankelijk worden gemaakt.
Desirée Dankers
Vitaal Werkt Beter
Inspirerend en verhelderend. Door het Talentenhuis kreeg ik het inzicht dat ik vrijheid wil. Ik word er helemaal blij van.
Marion van Nimwegen
Heuvelrug College

Fijn dat je er bij bent! Reserveer je plek

Meld je aan en reserveer je plek

Hoe goed is je veerkracht? Doe de test.

Vraag hier de test aan.