Wat de deelnemers en klanten zeggen

Ervaringen

Een goede sfeer en energie. Een deskundige trainer. Een supergave werkvorm en opbouw. En een geweldig businessmodel. Voor mij was deze driedaagse intensief, innovatief en inspirerend. Ik heb een hoop praktische tools gekregen die ik morgen al in mijn werk kan toepassen. Lekker pragmatisch en to-the-point.
Karin Schijf
Agile Business Builders
Hij geeft richting op menselijk vlak en daar is hij beregoed in. Ik zou hem absoluut aanbevelen bij elk bedrijf, omdat het daar altijd over mensen gaat.
Pim Hulsebos
Directeur Multimetaal
Ik vind de trainingen enerverend, inspirerend en motiverend. Iedere keer weer! Ik wordt er leergierig van. Het bevordert de creativiteit van het team. We kijken steeds op een positieve manier naar de situatie.
Jos van de Berg
Albert Heijn
Heel interessant was het om als trainer-coach bij deze dagen te zijn. Voor mezelf, omdat het commitment en duidelijkheid bracht. Maar ook vanwege de creatieve, goed doordachte werkvormen en de bijzondere energizers. Complimenten! Want als de energie hoog is, wordt er veel geleerd.
Michel la Poutre
Bureau La Poutre
Berry, ik sta versteld van wat je allemaal doet en hebt bedacht. Zoveel passie, mooie tools en materialen. Geweldig hoe alles in die drie dagen bij elkaar komt, met een duidelijk, inzichtelijk eindresultaat. Ook voelde het alsof ik de andere deelnemers al jaren kende. Het was een feest om erbij te zijn. Een geschenk voor mezelf.
Gea van Ginkel
Stam IIzerwaren
Persoonlijk aanzien is een belangrijk onderdeel in de keuze in het MKB. Een ondernemer wil een adviseur die zegt waar het op staat.
Nico Perdaan
Directeur JAN Accountants
Testimonials

Meer ervaringen

Sjoerd Janszoon

'Hij gééft zich, het komt uit zijn hart. Daardoor is hij authentiek. Hij heeft humor en is oprecht in zijn streven om anderen te laten groeien.'

Karen van Haperen

'Ik leer een verkoopgesprek goed te structureren zodat ik snel in kaart kan brengen waar de klant behoefte aan heeft en hoe ik daar aan kan voldoen.'

Ellen Röling

“Het vermogen om een klant te blijven interesseren. Daar krijg je heel duidelijke strategieën voor”

Jennefer Boskeljon

'De sfeer is ontzettend goed: veilig, vrolijk en positief. Het nodigt uit om te leren en je open te stellen.'

Desiree Dankers

'Nu beoordelen ze mij als daadkrachtig en professioneel. Wat ik ben, straal ik nu ook uit. Dat heb ik door de trainingen van Berry bereikt.'

Fijn dat je er bij bent! Reserveer je plek

Meld je aan en reserveer je plek

Hoe goed is je veerkracht? Doe de test.

Vraag hier de test aan.