Hoe je effectief het brein van je klant optimaal beïnvloedt

4b

De perfecte mindset

Wat leer je?

Dé basis voor succes is de juiste mindset. Deze module geeft je een gezonde kijk op geld en groei, zodat je de beste resultaten bereikt. Alleen door te blijven leren en jezelf steeds verder te ontwikkelen, blijf je aan kop in de markt. Je focust op positief denken en doen. Je ervaart de waarde van veerkracht en door­ zettingsvermogen. En je leert hoe je dit alles borgt in de praktijk. Kortom: kennis en vaardigheden waarmee je ook je klanten aan de perfecte mindset helpt.

Daarnaast leer je de technieken achter beïnvloeding: hoe stuur je het brein van de klant zo dat er een win­winsituatie ontstaat?

Tekenend voor een succesmentaliteit is ook aandacht voor vitaliteit: hoe houd je jezelf en je organisatie vitaal? Je leert hoe je eenvoudig inventariseert waar de klant nu staat. Met tips help je hem vervolgens om gelukkig en gezond te leven. En optimaal te ondernemen!

Wat levert het je op?

  • Kennis over de werking van het brein. Hierdoor haal je meer uit je sales en je coaching.
  • De perfecte mindset voor jou en je klant. Met als resultaat: plezier, geluk, financiële en persoonlijke groei.
  • Borging! Je weet die succesmentaliteit vast te houden en bent daardoor blijvend effectief.
Wat een geweldige drie dagen! Heel veel leuke mensen, in een aangename setting en met een fijne gastheer en gastvrouwen, samengebracht tot een mooi, overzichtelijk verhaal. Berry maakt de oefeningen heel visueel, echt fantastisch! Mijn meest waardevolle inzicht? Als je een talent reactief inzet, trekt het je naar beneden. Maar zet je een talent creatief in, dan is het als een fontein die uitbarst en gaat het vanzelf de hoogte in.
Erik Poisquet
Spot On
Daar heb ik echt iets aan gehad. Hier kan ik iets mee. Het is praktisch toepasbaar en kan het goed gebruiken. Je hebt de intrinsieke motivatie van de deelnemers geprikkeld om zelf 100% verantwoordelijkheid te nemen, zelf de regie te nemen. Wat een fantastische positieve energie heb je in de organisatie gebracht! Geweldig! Ik ben op verschillende bijeenkomsten geweest maar heb me na afloop nog nooit zo blij gevoeld als de afgelopen maandag en gisteren was het gevoel er nog!
Anoniem

Fijn dat je er bij bent! Reserveer je plek

Meld je aan en reserveer je plek

Hoe goed is je veerkracht? Doe de test.

Vraag hier de test aan.