Masterclass Sales

De beste verkoop opleiding van Nederland

Professioneler, Effectiever, Succesvoller

Drie redenen waarom dit voor jou de beste keuze is:
1.  Jezelf professioneler in de markt zetten

Je formuleert dé drie redenen waarom mensen met jou willen samenwerken. Daarmee weet jij jezelf te onderscheiden in de markt. Je werkt professioneler, hebt vertrouwen in jezelf en in je aanpak.

2.  Meer en beter verkopen

Je krijgt in een salesgesprek binnen 5 minuten helder waar de klant behoefte aan heeft en hoe jij daarbij kunt helpen. Zo scoor je snel een betaalde opdracht: je komt tot de kern van de zaak en weet de deal te sluiten.

3.  Hogere tarieven en meer winst realiseren

Je weet jezelf optimaal te vermarkten en je waarde duidelijk te maken. Je bent echt van betekenis voor de klant, die bereid is een toptarief te betalen. Je weet uitstekend te verdienen.

Kom in actie!

Wil jij meer omzet? Langere trajecten verkopen tegen een hoger uurtarief? We ontvangen je graag op een mooie, inspirerende locatie. Gun jezelf deze drie dagen en ontdek hoe je in het hart van de klant komt en blijft. Doe mee en maak je acquisitie tot een groot succes.

PLAATS
een inspirerende locatie
DUUR
3 dagen + 3 terugkomdagen
FREQUENTIE
3x per jaar
INVESTERING
2.997,- inclusief materialen,
lunch, borrel en het boek Verhoog je gunfactor (excl. btw)

Drie terugkomdagen, waarop je oefent met je eigen cases, bieden extra verdieping.

 

Neem contact op

Kom in actie!

Wil jij meer en beter verkopen? Ben je benieuwd naar meer? Maak kennis met Berry Koeleman, met zijn fantastische materialen en met andere enthousiaste coaches, adviseurs en ondernemers, die net als jij nóg meer succes willen. Voor henzelf en hun klant

Meld je aan voor de kennismakingsavond en de training​!
Of bel naar 0297 –  525 225 

Herken je deze uitdaging?

Verkoop gaat over meer dan een goed product en een uitstekende service. Het gaat vooral om: gunt die ander jou de klus? Wil jij een fantastische omzet realiseren, dan is het belangrijk dat jij jezelf krachtig profileert en écht contact maakt met de klant. Veel mensen vinden verkoopgesprekken moeilijk. Het lukt ze onvoldoende om hun waarde duidelijk te maken. Ze weten de klant niet écht te raken, niet helder te krijgen waar het écht om gaat en uiteindelijk gaat de concurrent er met de opdracht vandoor.

Heb jij dat ook? Dat je geen krachtige boodschap hebt? Dat je tijdens een salesgesprek onvoldoende de leiding neemt, waardoor jouw doelen uit het zicht raken? Dat je net dat laatste zetje mist om de klant ja te laten zeggen tegen jouw aanbod?

Dan ben je niet de enige. Veel professionals worstelen hiermee. Ze willen doen wat ze écht leuk vinden, het beste uit zichzelf halen en daarmee een uitstekende boterham verdienen. Maar hoe pak je dat aan? Hoe profileer je jezelf het beste? Hoe voer je een succes­ vol salesgesprek? Hoe verhoog je jouw gunfactor? Hoe achterhaal je de verborgen behoefte van klanten? Hoe overtuig je ze ervan dat ze met jóú moeten samen­ werken?
11 CONCRETE RESULTATEN DIE DE TRAINING JE OPLEVERT

Wat levert de training jou op?

1

Je hebt een fantastische elevatorpitch, waarmee je jouw boodschap effectief overbrengt. Je weet de ander met de juiste woorden te enthousiasmeren voor wat jij te bieden hebt.

2

Je weet hoe je met het 4 deurenmodel de uitdagingen van de ander in kaart brengt. Je spreekt de taal van de klant, komt razendsnel tot de kern van de zaak en weet de deal te sluiten.

3

Je weet jezelf te onderscheiden in de markt en trekt precies de juiste mensen aan. In 30 seconden weet je duidelijk te maken wat de drie redenen zijn waarom mensen met jou zouden ‘moeten’ samenwerken.

4

Je weet hoe je in het hart van de klant komt en blijft. Je bent een waardevolle sparringpartner, haalt grotere opdrachten binnen en verkoopt langere trajecten.

5

Je ruilt je beperkende gedachten in voor krachtige, positieve overtuigingen. Je voelt je beter, sterker en hebt meer vertrouwen in jezelf. Dit maakt je weg naar succes korter én leuker. Je verkoopt meer en beter.

6

Je weet hoe je de ander meeneemt naar een volgende stap in het verkoopproces. Je komt aan tafel bij de beslisser, durft om de opdracht te vragen en weet hoe je de deal sluit. Je acquisitie werkt!

7

Je weet écht contact te maken, inspirerende vragen te stellen en daarmee het salesgesprek te leiden. Je weet lichaamstaal te interpreteren en de magie van taal voor je laten werken.

8

Je weet hoe je een verkoopgesprek optimaal voor­ bereidt en hoe je er het maximale uit haalt. Je pitcht met passie en verhoogt je gunfactor.

9

Je bent een expert in het nieuwe netwerken: contact maken en échte interesse tonen in de ander. Het maakt nieuwe leads genereren extra leuk en makkelijk. Klanten worden fans die mond­-tot-­mondreclame voor je regelen.

10

Je krijgt mooie, effectieve visuals en modellen. Mensen denken in plaatjes: 95% snapt iets pas echt goed als het visueel is gemaakt. Je leert hoe je gebruikmaakt van onze krachtige checklists, gespreksvragen en andere zelfontwikkelde tools.

11

Je weet je aanbod zo in te richten dat je langere trajecten verkoopt, tegen een hoger uurtarief.

Ploeteren of Succes?

De impact als je niets doet

Als je nu niets doet, hoe ziet jouw leven er dan over één jaar uit? Stop je nog steeds veel tijd in verkoop­ gesprekken die niets opleveren? Weet je nog altijd niet hoe je de gunfactor voor je laat werken? Stellen mensen hun beslissing steeds weer uit? Of erger nog: kiezen ze nog altijd voor de concurrent en niet voor jou?

Wie niet in actie komt, blijft vaak hangen in slappe praatjes en goedkope sales – en laat dus omzet liggen! Je kunt nog zo’n moeite doen, als je jezelf niet weet te onderscheiden en niet écht contact maakt met de klant, blijven resultaten uit. Als je niet duidelijk hebt hoe je effectief een gesprek voert, tot de kern komt en een ja van de klant scoort, blijft het bij niet of slecht betaalde opdrachten.

'Het vermogen om een klant te blijven interesseren. Daar krijg je heel duide­lijke strategieën voor.'

Ellen Röling – Coach / Tekstschrijver

Testimonials

Wat onze deelnemers zeggen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Laat je inspireren

Neem contact op

Kom in actie!

Wil jij meer en beter verkopen? Ben je benieuwd naar meer? Maak kennis met Berry Koeleman, met zijn fantastische materialen en met andere enthousiaste coaches, adviseurs en ondernemers, die net als jij nóg meer succes willen. Voor henzelf en hun klant

Meld je aan voor de kennismakingsavond​!
Of bel naar 0297 –  525 225 

Fijn dat je er bij bent! Reserveer je plek

Meld je aan en reserveer je plek

Hoe goed is je veerkracht? Doe de test.

Vraag hier de test aan.