Hoe je de klant inspireert om nóg succesvoller te zijn

4a

De beste ideeën

Wat leer je?

Ondernemen is vooruitdenken. Succesvol blijf je alleen als je op tijd innoveert. Deze module leert je out of the box te denken en bevordert je creativiteit. Vaardigheden die je ook weer aan je klant kunt leren, zodat ook hij zijn concurrenten voorblijft.

We gaan aan de slag met Blue Sky Thinking, een positieve brainstorm waarbij je compleet nieuwe idee­ en bedenkt. En het leuke is: hierbij staan je dromen centraal. Ook leer je oordelen uit te stellen, blokka­ des en hindernissen te tackelen en de juiste vragen te stellen.

Krachtige modellen helpen je om alles visueel te maken voor je klant. Zo breng je zijn doelen en ambi­ ties helder in beeld en weet je maximaal te inspireren.

Wat levert het je op?

  • Gave ideeën voor succes, nu en in de toekomst.
  • Je ontdekt de innovatiekracht van jezelf en je klant.
  • Je wordt creatiever, proactiever en beter in out of the box denken. Deze vaardigheden helpen je om een nóg betere coach te zijn.
Een goede sfeer en energie. Een deskundige trainer. Een supergave werkvorm en opbouw. En een geweldig businessmodel. Voor mij was deze driedaagse intensief, innovatief en inspirerend. Ik heb een hoop praktische tools gekregen die ik morgen al in mijn werk kan toepassen. Lekker pragmatisch en to-the-point.
Karin Schijf
Agile Business Builders
Ik raakte al enthousiast vanaf het moment dat de training startte. Er is zoveel op zijn plek gevallen, ik weet heel duidelijk wie ik ben en wie ik altijd al ben geweest. Het heeft mij doen beseffen dat ik mag zijn wie ik ben. Ik zal me voor niemand meer verbergen achter het entertainmentmasker. Ik blijf wie ik ben en ik sta heel sterk in mijn schoenen.
Timo Perdaan
Marketing & Sales

Fijn dat je er bij bent! Reserveer je plek

Meld je aan en reserveer je plek

Hoe goed is je veerkracht? Doe de test.

Vraag hier de test aan.