Karen van Haperen

Karen van Haperen heeft verschillende trainingen gevolgd

Wat vind je het beste aan de training TopBusinessCoach?
“Ik leer veel tools kennen en gebruiken, voor mezelf en in mijn praktijk als coach. Om een voorbeeld te geven: je leert een klantgesprek goed te structureren zodat je snel in kaart kunt brengen waar de klant behoefte aan heeft en hoe jij daar aan kunt voldoen.”

Wat vind je het leukst?
“Het leukste vind ik de energie, de afwisseling en het praktisch bezig zijn met een leuke groep mensen. Een combinatie van dingen dus. Je bent de hele dag aan het werk, je leert veel in een veilige omgeving, er zit gang in.” 

Wat neem je zeker mee uit de trainingen?
“Het visualiseren. Berry gebruikt bijvoorbeeld de analogie van het voetbalteam: welke rol spelen de mensen in jouw omgeving? Wie is de aangever, wie de sterspeler? Ik gebruik dat nu ook in mijn coaching. Het maakt in één klap duidelijk hoe je je verhoudt tot je omgeving. Mede dankzij de trainingen van Berry is er bij mij veel creativiteit los gekomen, daar ben ik erg blij mee.” 

Wat vind je van Berry als trainer? 
“Hij is krachtig en inspirerend. Soms een beetje chaotisch, maar hij weet precies waar hij het over heeft. Zijn verhaal zit goed in elkaar.”

Fijn dat je er bij bent! Reserveer je plek

Meld je aan en reserveer je plek

Hoe goed is je veerkracht? Doe de test.

Vraag hier de test aan.