Masterclass
Communicatie en Sales

6 dagen + wekelijkse online training

Vind je het lastig om effectief te communiceren en mensen te enthousiasmeren? Verhoog je gunfactor en verbeter je communicatie met de Masterclass Communicatie en Sales.

Masterclass Sales
berry koeleman
Video afspelen

De Masterclass Communicatie en Sales is ontwikkeld door de succesvolle ondernemer Berry Koeleman en is de beste sales training voor teamleiders en zelfstandige ondernemers die hun communicatieve vaardigheden willen verbeteren en impact willen maken.

Omdat je juist NU de tools nodig hebt om effectiever te communiceren, krijg je er naast de trainingen op een inspirerende locatie, als je NU beslist, óók wekelijkse live online trainingen bij van Berry en zijn trainers.

Investeer NU en profiteer van onze EARLY BIRD ACTIE, zodat je straks bovenaan staat en de resultaten bereikt van een meester in communicatie.
€ 2.997,- € 1997,-
dagen
uren
minuten
seconden

Wat je leert tijdens de Masterclass Communicatie en Sales:

 • Vorm een krachtige boodschap die je direct en effectief weet over te brengen op anderen en enthousiasmeer ze voor het bereiken van jouw doelen.

 • Hoe je taal effectief inzet om maximaal te beïnvloeden en welke lichaamstaal je het beste kunt

 • Je weet de juiste vragen te stellen (waaronder 5 krachtige kernvragen waarmee je de wensen, behoeften en doelen van een ander helemaal helder krijgt), krijgt mensen mee en krijgt makkelijk dingen gedaan.

 • Ontdek hoe je met het ‘4 deurenmodel’ de uitdagingen van een ander in kaart brengt, tot de kern van de zaak komt en mensen in beweging krijgt.

 • Krijg toegang tot unieke tools om in je communicatie te gebruiken, zoals effectieve visuals en modellen, krachtige checklists, gespreksvragen en andere effectieve zelfontwikkelde tools.

 • Zorg ervoor dat je organisatie op één lijn zit, je plannen begrepen worden, medewerkers gemotiveerd zijn, de strategie geactiveerd is en de doelen gerealiseerd worden.

 • Leer hoe je jouw oordeel over anderen kunt uitstellen om zo je creativiteit aan te spreken.

 • De vragen die je aan jezelf stelt bepalen hoe jij je voelt; gedachtes worden gevoelens. Ontdek hoe je hier positieve invloed op uitoefent en het voor jouw doeleinden kunt inzetten.

 • En nog veel meer…

Wat anderen zeggen over de Masterclass Communicatie en Sales

Masterclass Communicatie en Sales, zowel on- als offline

Kom NU in actie en krijg een flinke 33% Early Bird korting op de reguliere prijs van de training. Maar dat niet alleen: naast de drie offline trainingsdagen en de drie terugkomdagen, krijg je er, als je NU beslist, vanaf 20 april ook wekelijkse online trainingen bij van Berry en zijn trainers. *beperkte plekken beschikbaar.

Het online programma:
leer krachtige communicatie technieken

We beginnen vanaf 20 April met wekelijkse live online training en leren je krachtige basisprincipes, methodieken en communicatie technieken waar je NU iets aan hebt, zodat je direct verschil merkt in je gesprekken en je resultaten. Daarnaast ontvang je als bonus opnames van alle trainingen, zodat je alle stof nog eens rustig tot je kunt nemen.

Het offline programma:
in zes dagen naar overtuigende communicatie

In drie dagen tijd leren we je exceptioneel veel op het gebied van communicatie en sales, van bewezen tools en technieken, tot aan lichaamstaal en het opstellen van een scherpe boodschap. Kom nu in actie en zet je ambitie om in resultaat. Ontdek hoe jij helderder kunt communiceren dan ooit en anderen in beweging brengt.

Tijdens de drie terugkomdagen leer je nieuwe stof om je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen, evalueren we waar je nu staat en helpen we je verder om je communicatie naar een hoger niveau te tillen.

Top Busines Academy

Het programma in een oogopslag:

 • PLAATS: Online trainingen + een inspirerende locatie
 • ONLINE TRAININGEN: vanaf 20 april wekelijkse live online trainingen, totdat de offline trainingen beginnen op 8 juni. Bonus: opnames van alle trainingen.
 • OFFLINE TRAININGEN: 3 dagen + 3 terugkomdagen.
 • EARLY BIRD ACTIE: € 2.997 NU € 1997,- t/m 12 mei!
 • VOORZIENINGEN: inclusief materialen, lunch, borrel en het boek Verhoog je gunfactor (excl. btw)

Schrijf je nu in en wordt een meester in overtuigende communicatie

Ontdek de kracht van communicatie en waarom dit een van de meest waardevolle tools is om over te beschikken. Laat je inspireren door de energie van Berry Koeleman en leer de tools om jouw communicatieve vaardigheden te vermenigvuldigen en je maximale potentieel te bereiken.

Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in en verzeker je plek, want voor deze training zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Profiteer NU van onze speciale EARLY BIRD ACTIE.

€ 2.997,- € 1997,-
dagen
uren
minuten
seconden

100% tevredenheidsgarantie

We zijn er zeker van dat je de kennis goed onder de knie krijgt en jouw resultaten zal verbeteren na het volgen de online en offline trainingen waarin we jouw specifieke cases behandelen en een ware schat aan kennis en technieken bieden. Tijdens de drie terugkomdagen kijken we waar je staat en hoe we jouw proces en resultaat nog verder kunnen verbeteren.

Ben je ondanks de uitgebreide en intensieve training tóch nog niet  tevreden over de training? Dan krijg je tot drie persoonlijke coachingsgesprekken met Berry Koeleman (t.w.v. € 750,-) om ervoor te zorgen dat ook jij maximaal resultaat zult behalen uit jouw inzet in sales.

Over Berry Koeleman

Berry Koeleman is een ondernemer in hart en nieren. Hij bracht een tiental eigen bedrijven tot grote bloei en was al op 27-jarige leeftijd multimiljonair. Zijn financiële achtergrond, trackrecord en ondernemersgeest maken hem tot de ideale sparringpartner voor professionals die willen groeien en succesvol willen zijn. Koeleman is de drijvende kracht achter Boven de Lijn BV. Hij traint en adviseert ondernemers en directie- en managementteams in binnen- en buitenland.

Top Business Academy

Koeleman Sterk & Partners

Boterdijk 27 – 1424 NC Uithoorn – T: +31 297 525 225 – info@topbusinessacademy.nl

Fijn dat je er bij bent! Reserveer je plek

Meld je aan en reserveer je plek

Hoe goed is je veerkracht? Doe de test.

Vraag hier de test aan.