Masterclass
Communicatie en Sales

6 dagen + wekelijkse online training

Vind je het lastig om effectief te communiceren en mensen te enthousiasmeren? Verhoog je gunfactor en verbeter je communicatie met de Masterclass Communicatie en Sales.

Masterclass Sales

Herken jij jezelf in de volgende punten?

 • Je merkt dat jouw boodschap niet altijd effectief aankomt 
 • Je krijgt je team of anderen soms moeilijk in beweging
 • Je bent je ervan bewust dat je meer impact kunt maken
 • Je bent gedreven om je communicatieve vaardigheden te verbeteren
berry koeleman
Video afspelen

Dan is de Masterclass Communicatie en Sales van Top Business Academy dé training voor jou. Deze communicatietraining met salestechnieken, ontwikkeld door de succesvolle ondernemer Berry Koeleman, maakt van jou een effectieve leider die mensen in beweging brengt.

In het kort

Locatie
Inpirerende locatie in het midden van het land

Duur
6 dagen (plus online trainingen)

Prijs
€ 2.997,- € 1997,-

Niveau
Gevorderden

Taal
Nederlands (Engels op aanvraag)

Datum
8, 9 en 10 juni
+ 3 terugkomdagen

Inclusief
Materialen
Verzorgde lunch
Borrel
Het boek Boven de lijn en Hoe elke deur voor je opengaat

Mockup 2 boeken

Voer effectievere gesprekken, word een betere leider, enthousiasmeer mensen en zet ze in beweging

Effectieve communicatie gaat om meer dan simpelweg het uitwisselen van informatie. Het uitwisselen van informatie is communicatie. Het wordt pas effectief als je door het uitwisselen van die informatie de gewenste uitkomst realiseert.

Berry en zijn team leren je de technieken, geven je de juiste tools en de mindset die je nodig hebt, zodat je beter communiceert, een betere leider bent en meer  gedaan krijgt.

Wekelijkse live online trainingen

Omdat je juist NU de tools nodig hebt om effectiever te communiceren, krijg je er naast de trainingen op een inspirerende locatie,, als je NU beslist, óók wekelijkse live online trainingen bij van Berry en zijn trainers. Alleen als je NU beslist.

Investeer NU en profiteer van onze EARLY BIRD ACTIE, zodat je straks bovenaan staat en de resultaten bereikt van een meester in communicatie.
€ 2.997,- € 1997,-
dagen
uren
minuten
seconden

De vaardigheden die jij leert tijdens de Masterclass Communicatie en Sales

 • Je weet de juiste vragen te stellen (waaronder 5 krachtige kernvragen waarmee je de wensen, behoeften en doelen van een ander helemaal helder krijgt), krijgt mensen mee en bereikt je doelen makkelijker.

 • Je leert bewust te luisteren en ontdekt hoe je de ander het podium en de oprechte aandacht kunt geven.

 • Je zorgt ervoor dat je organisatie op één lijn zit, je plannen begrepen worden, medewerkers gemotiveerd zijn, de strategie geactiveerd is en de doelen gerealiseerd worden.

 • Je leert hoe je jouw oordeel over anderen kunt uitstellen om zo je creativiteit aan te spreken.

 • Je ontdekt hoe je taal effectief inzet om maximaal te beïnvloeden en welke lichaamstaal je het beste kunt gebruiken.

 • Je ontdekt hoe je positieve invloed uitoefent op je gedachtes zodat ze omgezet worden in positieve gevoelens en hoe dit jou helpt.

 • Je vormt een krachtige boodschap die je direct en effectief weet over te brengen op anderen en enthousiasmeert ze voor het bereiken van jouw doelen.

 • Je ontdekt hoe je met het ‘4 deurenmodel’ de uitdagingen van een ander in kaart brengt, tot de kern van de zaak komt en mensen in beweging krijgt.

 • Je krijgt toegang tot unieke tools om in je communicatie te gebruiken, zoals effectieve visuals en modellen, krachtige checklists, gespreksvragen en andere zelfontwikkelde tools.

 • En nog veel meer…

Wat anderen zeggen over de Masterclass Communicatie en Sales

Masterclass Communicatie en Sales, zowel on- als offline

Kom NU in actie en krijg een flinke 33% Early Bird korting op de reguliere prijs van de training. Maar dat niet alleen: naast de drie offline trainingsdagen en de drie terugkomdagen, krijg je er, als je NU beslist, vanaf 20 april ook wekelijkse online trainingen bij van Berry en zijn trainers. *beperkte plekken beschikbaar.

Het online programma:
leer krachtige communicatietechnieken

We beginnen vanaf 20 April met wekelijkse live online trainingen. We leren je krachtige basisprincipes, methodieken en communicatietechnieken waar je NU iets aan hebt, zodat je direct verschil merkt in je gesprekken en je resultaten. Daarnaast ontvang je als bonus, opnames van alle trainingen, zodat je alle stof nog eens rustig tot je kunt nemen.

Het offline programma:
in zes dagen naar overtuigende communicatie

In drie dagen tijd leren we je exceptioneel veel op het gebied van communicatie en sales, van bewezen tools en technieken, tot aan lichaamstaal en het opstellen van een scherpe boodschap. Kom nu in actie en zet je ambitie om in resultaat. Ontdek hoe jij helderder kunt communiceren dan ooit en anderen in beweging brengt.

Tijdens de terugkomdagen leer je nieuwe stof om je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen, evalueren we waar je nu staat en helpen we je verder om je communicatie naar een hoger niveau te tillen.

Het programma van de online sessies:

 • Hoe je in de flow en in de succesmodes komt en blijft.
 • Mindset: positief denken en doen.
 • Snel tot de kern komen met kernvragen.
 • Winnende vragen en super succesvragen.
 • Hoe je een succesdefinitie maakt.
 • Persoonlijkheidstests en hoe je ze gebruikt.
 • Leer bewust luisteren.
 • Het ‘4 deuren model’ van Berry.
 • Q&A’s met Berry en trainers
 • Ingaan op jouw specifieke cases.
 • En meer…

Het programma in een oogopslag:

 • PLAATS: Online trainingen + een inspirerende locatie
 • ONLINE TRAININGEN: vanaf 20 april wekelijkse live online trainingen, totdat de offline trainingen beginnen op 8 juni. Bonus: opnames van alle trainingen.
 • OFFLINE TRAININGEN: 3 dagen + 3 terugkomdagen.
 • EARLY BIRD ACTIE: € 2.997 NU € 1997,- t/m 12 mei!
 • VOORZIENINGEN: inclusief materialen, lunch, borrel en het boek Verhoog je gunfactor (excl. btw)

Schrijf je nu in en word een meester in overtuigende communicatie

Ontdek de kracht van communicatie en waarom dit een van de meest waardevolle tools is om over te beschikken. Laat je inspireren door de energie van Berry Koeleman en leer de tools om jouw communicatieve vaardigheden te vermenigvuldigen en je maximale potentieel te bereiken.

Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in en verzeker je plek, want voor deze training zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Profiteer NU van onze speciale EARLY BIRD ACTIE.

€ 2.997,- € 1997,-
dagen
uren
minuten
seconden

100% tevredenheidsgarantie

We zijn er zeker van dat je de kennis goed onder de knie krijgt en jouw resultaten zal verbeteren na het volgen de online en offline trainingen waarin we jouw specifieke cases behandelen en een ware schat aan kennis en technieken bieden. Tijdens de drie terugkomdagen kijken we waar je staat en hoe we jouw proces en resultaat nog verder kunnen verbeteren.

Ben je ondanks de uitgebreide en intensieve training tóch nog niet tevreden over de training? Dan krijg je tot drie persoonlijke coachingsgesprekken met Berry Koeleman (t.w.v. € 750,-) om ervoor te zorgen dat ook jij maximaal resultaat zult behalen uit jouw inzet in sales.

Over Berry Koeleman

Berry Koeleman is een ondernemer in hart en nieren. Hij bracht een tiental eigen bedrijven tot grote bloei en was al op 27-jarige leeftijd multimiljonair. Zijn financiële achtergrond, trackrecord en ondernemersgeest maken hem tot de ideale sparringpartner voor professionals die willen groeien en succesvol willen zijn. Koeleman is de drijvende kracht achter Boven de Lijn BV. Hij traint en adviseert ondernemers en directie- en managementteams in binnen- en buitenland.

Top Business Academy

Koeleman Sterk & Partners

Boterdijk 27 – 1424 NC Uithoorn – T: +31 297 525 225 – info@topbusinessacademy.nl

Fijn dat je er bij bent! Reserveer je plek

Meld je aan en reserveer je plek

Hoe goed is je veerkracht? Doe de test.

Vraag hier de test aan.