Masterclass
Sales en Communicatie

6 dagen + wekelijkse online training

Krijg je vaker “nee” te horen dan je eigenlijk durft toe te geven? Verhoog je gunfactor en verbeter je sales resultaat. Volg de Masterclass Sales en Communicatie.

Masterclass Sales
berry koeleman
Video afspelen

De Masterclass Sales en Communicatie is ontwikkeld door de succesvolle ondernemer Berry Koeleman en is met zowel online en offline trainingen, juist NU dé opleiding voor jou. Berry en zijn team leren je de technieken die je nodig hebt zodat je beter kunt verkopen, vaker een “ja” krijgt, hogere tarieven kunt rekenen en meer geld kunt gaan verdienen. Omdat je juist NU de tools nodig hebt om beter te verkopen, krijg je er naast de trainingen op een inspirerende locatie, als je NU beslist, óók wekelijkse live online trainingen bij van Berry en zijn trainers.

EARLY BIRD ACTIE
€ 2.997,- € 1997,-
dagen
uren
minuten
seconden

Wat je leert tijdens de Masterclass Sales en Communicatie:

 • Sta zekerder in je eigen schoenen door je eigen waarde te leren kennen en durf om de sale te vragen.

 • Vorm een krachtige boodschap, een ‘elevatorpitch’ waarmee jouw boodschap direct effectief wordt overgebracht op jouw leads en hen weet the enthousiasmeren voor wat jij te bieden hebt.

 • Maak optimaal gebruik van je netwerk en leer hoe je makkelijk contact maakt en écht interesse toont in de ander, waardoor het genereren van leads leuk en makkelijk wordt.

 • Weet precies hoe je leads meeneemt naar de volgende stap in het verkoopproces, aan tafel komt bij de beslisser, durft om de opdracht te vragen en de deal sluit.

 • Krijg toegang tot unieke tools om in je salesgesprekken te gebruiken, zoals effectieve visuals en modellen, krachtige checklists, gespreksvragen en andere effectieve zelfontwikkelde tools.

 • En nog veel meer…

Wat anderen zeggen over de Masterclass Sales en Communicatie

Masterclass Sales en Communicatie, zowel on- als offline

Kom NU in actie en krijg een flinke 33% Early Bird korting op de reguliere prijs van de training. Maar dat niet alleen: naast de drie offline trainingsdagen en de drie terugkomdagen, krijg je er, als je NU beslist, vanaf 20 april ook wekelijkse online trainingen bij van Berry en zijn trainers. *beperkte plekken beschikbaar.

Het online programma:

We beginnen vanaf 20 April met wekelijkse live online trainingen. We leren je krachtige basisprincipes, methodieken en salestechnieken waar je NU iets aan hebt, zodat je direct verschil merkt in je gesprekken en je salesresultaten. Daarnaast ontvang je als bonus opnames van alle trainingen, zodat je alle stof nog eens rustig tot je kunt nemen.

Het offline programma:

In drie dagen tijd leren we je precies hoe je zekerder van jezelf wordt, een helder verhaal krijgt, tot de kern kunt komen bij potentiële klanten en langere trajecten verkoopt tegen een hoger uurtarief. Kom nu in actie en zet je ambitie om in resultaat. Ontdek hoe jij je jouw gunfactor verhoogd, in het hart komt bij de klant en vaker een “ja” krijgt. Tijdens de drie terugkomdagen leer je compleet nieuwe tools en kennis op het gebied van sales, evalueren we hoe je er voor staat

Top Busines Academy

Het programma in een oogopslag:

 • PLAATS: Online trainingen + een inspirerende locatie
 • ONLINE TRAININGEN: vanaf 20 april wekelijkse live online trainingen, totdat de offline trainingen beginnen op 8 juni. Bonus: opnames van alle trainingen.
 • OFFLINE TRAININGEN: 3 dagen + 3 terugkomdagen.
 • EARLY BIRD ACTIE: € 2.997 NU € 1997,- t/m 12 mei!
 • VOORZIENINGEN: inclusief materialen, lunch, borrel en het boek Verhoog je gunfactor (excl. btw)

Schrijf je nu in en wordt een master sales professional en verhoog je winst!

Laat je inspireren door de energie van Berry Koeleman en leer de tools en de mindset om je resultaten uit sales systematisch te verhogen, sta zekerder in je schoenen, leer lichaamstaal interpreteren en ontdek hoe je meer geld kunt gaan verdienen door middel van sales.

Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in en verzeker je plek, want voor deze training zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Profiteer NU van onze speciale EARLY BIRD ACTIE.

€ 2.997,- € 1997,-
dagen
uren
minuten
seconden

100% tevredenheidsgarantie

We zijn er zeker van dat je de kennis goed onder de knie krijgt en jouw sales resultaten zal verbeteren na het volgen de online trainingen en de offline trainingen waarin we jouw specifieke cases behandelen en een ware schat aan kennis en technieken bieden. Tijdens de drie terugkomdagen kijken we waar je staat en hoe je jouw proces en resultaat nog verder kunt verbeteren.

Ben je ondanks de uitgebreide en intensieve training tóch nog niet compleet tevreden over de training? Dan krijg je tot maximaal drie persoonlijke coachingsgesprekken met Berry Koeleman (t.w.v. € 750,-) om ervoor te zorgen dat ook jij maximaal resultaat zult behalen uit jouw inzet in sales.

Over Berry Koeleman

Berry Koeleman is een ondernemer in hart en nieren. Hij bracht een tiental eigen bedrijven tot grote bloei en was al op 27-jarige leeftijd multimiljonair. Zijn financiële achtergrond, trackrecord en ondernemersgeest maken hem tot de ideale sparringpartner voor professionals die willen groeien en succesvol willen zijn. Koeleman is de drijvende kracht achter Boven de Lijn BV. Hij traint en adviseert ondernemers en directie- en managementteams in binnen- en buitenland.

Top Business Academy

Koeleman Sterk & Partners

Boterdijk 27 – 1424 NC Uithoorn – T: +31 297 525 225 – info@topbusinessacademy.nl

Fijn dat je er bij bent! Reserveer je plek

Meld je aan en reserveer je plek

Hoe goed is je veerkracht? Doe de test.

Vraag hier de test aan.