Masterclass
Sales en Communicatie

6 dagen + wekelijkse online training

Krijg je vaker “nee” te horen dan je eigenlijk durft toe te geven? Verhoog je gunfactor en verbeter je sales resultaat. Volg de Masterclass Sales en Communicatie.

Masterclass Sales

Herken jij jezelf in de volgende punten?

 • Je stopt vaak tijd in verkoopgesprekken die niets opleveren
 • Je merkt dat je vaak geen krachtige boodschap hebt
 • Je durft niet altijd om het besluit van de klant te vragen
 • Je bent gedreven om je sales en je winst te verbeteren
berry koeleman
Video afspelen

Dan is de Masterclass Sales en Communicatie van Top Business Academy, met zowel online en offline trainingen, juist NU dé opleiding voor jou. Deze salestraining is ontwikkeld door de succesvolle ondernemer Berry Koeleman en helpt je om jezelf professioneler in de markt te zetten en meer geld te verdienen.

In het kort

Locatie
Inspirerende locatie in het midden van het land

Duur
6 dagen (plus online trainingen)

Prijs
€ 2.997,- € 1997,-

Niveau
Gevorderden

Taal
Nederlands (Engels op aanvraag)

Datum
8, 9 en 10 juni
+ 3 terugkomdagen

Inclusief
Materialen
Verzorgde lunch
Borrel
Het boek Boven de lijn en Hoe elke deur voor je opengaat

Mockup 2 boeken

Leer hoe je keer op keer effectieve sales gesprekken voert en de “ja” krijgt.

Sales zou eenvoudig moeten zijn, als je maar het juiste doet. En dat is meestal juist het probleem. Veel verkoopgesprekken lopen moeizaam. Als je de klant niet raakt en helder kunt maken waar het écht om gaat, dan is het voor klanten makkelijker om “nee” dan “ja” te zeggen.

Berry en zijn team leren je de technieken die je nodig hebt zodat je beter kunt verkopen, vaker een “ja” krijgt, hogere tarieven kunt rekenen en meer winst kunt realiseren.

Wekelijkse live online trainingen

Omdat je juist NU de tools nodig hebt om beter te verkopen, krijg je er naast de trainingen op een inspirerende locatie, als je NU beslist, óók wekelijkse live online trainingen bij van Berry en zijn trainers.

Intensieve samenwerking

De Masterclass Sales is de beste sales training voor professionals, trainers en coaches die resultaat gedreven zijn en langere trajecten willen verkopen tegen een hoger uurtarief. We werken intensief met je samen en bekijken specifiek jouw zaak, zodat jouw sales resultaat gaat stijgen.

Investeer NU en profiteer van onze EARLY BIRD ACTIE, zodat je straks bovenaan staat en de resultaten bereikt van een echte sales professional.
€ 2.997,- € 1997,-
dagen
uren
minuten
seconden

De vaardigheden die jij leert tijdens de Masterclass Sales en Communicatie

 • Sta zekerder in je eigen schoenen door je eigen waarde te leren kennen en durf om de sale te vragen.

 • Krijg je succesdefinitie helder door eerst glashelder te krijgen waar de pijn van de klant zit en hoe je deze het beste van dienst kunt zijn.

 • Vorm een krachtige boodschap, een ‘elevatorpitch’ waarmee jouw boodschap direct effectief wordt overgebracht op jouw leads en hen weet the enthousiasmeren voor wat jij te bieden hebt.

 • Maak optimaal gebruik van je netwerk en leer hoe je makkelijk contact maakt en écht interesse toont in de ander, waardoor het genereren van leads leuk en makkelijk wordt.

 • Ontdek hoe je met het ‘4 deurenmodel’ de uitdagingen van een ander in kaart brengt, de klant van de taal spreekt, tot de kern van de zaak komt en de deal sluit.

 • Maak in 30 seconden duidelijk wat de drie redenen zijn om met jou samen te werken.

 • Ontdek hoe je in het hart van de klant komt, een waardevolle sparringpartner wordt, grotere opdrachten binnenhaalt en langere trajecten verkoopt.

 • Leer hoe je beperkende gedachten inruilt voor krachtige, positieve overtuigingen, zodat je jezelf beter en sterker voelt en meer vertrouwen hebt in je eigen capaciteiten.

 • Weet precies hoe je leads meeneemt naar de volgende stap in het verkoopproces, aan tafel komt bij de beslisser, durft om de opdracht te vragen en de deal sluit.

 • Wordt bijzonder effectief in communicatie en leer inspirerende vragen te stellen om het sales gesprek te leiden, de lichaamstaal te interpreteren en de magie van taal voor je te laten werken.

 • Bereid jouw verkoopgesprek optimaal voor, zodat je er het maximale uithaalt, met passie pitcht en je gunfactor verhoogd.

 • Krijg toegang tot unieke tools om in je salesgesprekken te gebruiken, zoals effectieve visuals en modellen, krachtige checklists, gespreksvragen en andere effectieve zelfontwikkelde tools.

Wat anderen zeggen over de Masterclass Sales en Communicatie

Masterclass Sales en Communicatie, zowel on- als offline

Kom NU in actie en krijg een flinke 33% Early Bird korting op de reguliere prijs van de training. Maar dat niet alleen: naast de drie offline trainingsdagen en de drie terugkomdagen, krijg je er, als je NU beslist, vanaf 20 april ook wekelijkse online trainingen bij van Berry en zijn trainers. *beperkte plekken beschikbaar.

Het online programma:
leer krachtige basisprincipes en technieken

We beginnen vanaf 20 April met wekelijkse live online trainingen. We leren je krachtige basisprincipes, methodieken en salestechnieken waar je NU iets aan hebt, zodat je direct verschil merkt in je gesprekken en je salesresultaten. Daarnaast ontvang je als bonus opnames van alle trainingen, zodat je alle stof nog eens rustig tot je kunt nemen.

Het offline programma: in zes dagen van ambitie naar een sales professional

In drie dagen tijd leren we je precies hoe je zekerder van jezelf wordt, een helder verhaal krijgt, tot de kern kunt komen bij potentiële klanten en langere trajecten verkoopt tegen een hoger uurtarief. Kom nu in actie en zet je ambitie om in resultaat. Ontdek hoe jij je jouw gunfactor verhoogd, in het hart komt bij de klant en vaker een “ja” krijgt. Tijdens de drie terugkomdagen leer je compleet nieuwe tools en kennis op het gebied van sales, evalueren we hoe je er voor staat

De inhoud van de sessies:

 • Hoe je in de flow en in de succesmodes komt en blijft.
 • Mindset: positief denken en doen.
 • Snel tot de kern komen met kernvragen.
 • Winnende vragen en super succesvragen.
 • Hoe je een succesdefinitie maakt.
 • Persoonlijkheidstests en hoe je ze gebruikt.
 • Leer bewust luisteren.
 • Het ‘4 deuren model’ van Berry.
 • Q&A’s met Berry en trainers
 • Ingaan op jouw specifieke sales cases.
 • En meer…

Het programma in een oogopslag:

 • PLAATS: Online trainingen + een inspirerende locatie
 • ONLINE TRAININGEN: vanaf 20 april wekelijkse live online trainingen, totdat de offline trainingen beginnen op 8 juni. Bonus: opnames van alle trainingen.
 • OFFLINE TRAININGEN: 3 dagen + 3 terugkomdagen.
 • EARLY BIRD ACTIE: € 2.997 NU € 1997,- t/m 12 mei!
 • VOORZIENINGEN: inclusief materialen, lunch, borrel en het boek Verhoog je gunfactor (excl. btw)

Schrijf je nu in en wordt een master sales professional en verhoog je winst!

Laat je inspireren door de energie van Berry Koeleman en leer de tools en de mindset om je resultaten uit sales systematisch te verhogen, sta zekerder in je schoenen, leer lichaamstaal interpreteren en ontdek hoe je meer geld kunt gaan verdienen door middel van sales.

Waar wacht je nog op? Schrijf je nu in en verzeker je plek, want voor deze training zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Profiteer NU van onze speciale EARLY BIRD ACTIE.

€ 2.997,- € 1997,-
dagen
uren
minuten
seconden

100% tevredenheidsgarantie

We zijn er zeker van dat je de kennis goed onder de knie krijgt en jouw sales resultaten zal verbeteren na het volgen de online trainingen en de offline trainingen waarin we jouw specifieke cases behandelen en een ware schat aan kennis en technieken bieden. Tijdens de drie terugkomdagen kijken we waar je staat en hoe je jouw proces en resultaat nog verder kunt verbeteren.

Ben je ondanks de uitgebreide en intensieve training tóch nog niet compleet tevreden over de training? Dan krijg je tot maximaal drie persoonlijke coachingsgesprekken met Berry Koeleman (t.w.v. € 750,-) om ervoor te zorgen dat ook jij maximaal resultaat zult behalen uit jouw inzet in sales.

Over Berry Koeleman

Berry Koeleman is een ondernemer in hart en nieren. Hij bracht een tiental eigen bedrijven tot grote bloei en was al op 27-jarige leeftijd multimiljonair. Zijn financiële achtergrond, trackrecord en ondernemersgeest maken hem tot de ideale sparringpartner voor professionals die willen groeien en succesvol willen zijn. Koeleman is de drijvende kracht achter Boven de Lijn BV. Hij traint en adviseert ondernemers en directie- en managementteams in binnen- en buitenland.

Top Business Academy

Koeleman Sterk & Partners

Boterdijk 27 – 1424 NC Uithoorn – T: +31 297 525 225 – info@topbusinessacademy.nl

Fijn dat je er bij bent! Reserveer je plek

Meld je aan en reserveer je plek

Hoe goed is je veerkracht? Doe de test.

Vraag hier de test aan.