Coachen is Topsport en Topsporters willen heel graag gecoacht worden. Een échte Topsporter weet dat hij de top alleen bereikt samen met een Topcoach. Hij weet dat hij het niet alleen kan.

Ondernemen is Topsport. Als ondernemer heb je iemand nodig om tegen aan te praten. Lekker brainstormen. Wanneer je tegen iemand anders praat, wordt je creatieve brein geactiveerd en kom je op de beste ideeën. Ik noem het Blue Sky Thinking. Brainstormen, weg van regen en onweer, met een focus op Positief Denken en Doen. De realist en de criticus komen in tweede instantie aan bod. Eerst kansen zien en luchtkastelen bouwen, dan de fundering.

Er is geen wereldkampioen en geen Olympische medaillewinnaar zonder coach. Wil je Champions League spelen, dan heb je een Topcoach nodig. Als Topcoach heb ik zelf ook een Topcoach – I Walk my Talk.

Op die manier blijf ik mijzelf ontwikkelen en Topondernemers op een uitstekende manier coachen en adviseren.

Wil je soortgenoten ontmoeten en geïnspireerd worden, je blijven ontwikkelen en Champions League spelen, dan ben je van harte welkom in het Coach Café.


Het Coach Café, wat gaan we doen?

Wat zijn je uitdagingen en waar loop je tegenaan?

In het Coach Café ga je andere leuke en inspirerende coaches ontmoeten. Kun je netwerken en kun je een casus inbrengen. Je krijgt gave tools hoe je real life cases kunt oppakken.

Je bent welkom vanaf 16:30u
Het Cafe is van 17:00u – 19:00u

Van 19:30 tot 22:00 spelen we het Wereldsteden Spel:

  • Teambuilding en Krachtig samenwerken
  • Speel zelf mee met andere coaches
  • Leer alle in’s en out’s
  • Gebruik het wereldstedenspel in je eigen praktijk!

Bijdrage: 47,50 euro p.p. (inclusief diner)
Locatie: Sjiek aan de Amstel, Marktplein 11, 1431 AC Uithoorn.

Fijn dat je er bij bent! Reserveer je plek

Meld je aan en reserveer je plek

Hoe goed is je veerkracht? Doe de test.

Vraag hier de test aan.