Jennefer Boskeljon

Jennefer Boskeljon heeft de afgelopen twee jaar acht trainingen gevolgd.

Wat vind je het beste aan de training TopBusinessCoach?
“De sfeer is ontzettend goed: veilig, vrolijk en positief. Het nodigt uit om te leren en je open te stellen. De training is creatief en verrassend, er zit een goede lijn in. Soms weet je misschien even niet waar je bent, maar alles zit aan elkaar verbonden en op een gegeven moment vallen de puzzelstukjes  vanzelf in elkaar.” 

Wat vind je het leukst?
“Het samenzijn eigenlijk, dat je een groep vormt. Een deel van de mensen leer je wat beter kennen als je meerdere trainingen doet, dat maakt het nog leuker. Sommige onderdelen komen dan onvermijdelijk ook vaker voorbij, maar herhalingen vind ik goed. Dat maakt dat je verankert wat je leert.” 

Wat neem je zeker mee?
“Ik ben een spons, ik zuig alle informatie op en gebruik die voor mijn eigen klanten en cursisten. Ik coach zelf al tien jaar mensen en bedrijven, ik leer ook aan de zakelijke kant bij in de training TopBusinessCoach. Zo leert Berry je om altijd een succesdefinitie te maken van elke opdracht die je aanneemt. Ik merk dat ik ook op het zakelijke vlak veel bijleer. Ik ga altijd met energie en inspiratie naar huis na een training.” 

Wat vind je van Berry als trainer?
“Zijn enthousiasme staat voorop. Hij is niet bescheiden, maar daarmee geeft hij aan dat wij dat ook niet moeten zijn. Maak jezelf niet kleiner dan je bent, straalt hij uit.  Hij doet altijd wat hij belooft, grote dingen maar ook kleine dingen. Hij is supercreatief en zorgt altijd voor verrassingen.”

Fijn dat je er bij bent! Reserveer je plek

Meld je aan en reserveer je plek

Hoe goed is je veerkracht? Doe de test.

Vraag hier de test aan.