Desiree Dankers

Wat vind je het beste aan de training TopBusinessCoach?
“Bij Berry geen theoretische modellen of technische verhalen. Er zit volop kennis en onderbouwing in de trainingen, maar daar ligt de nadruk niet op. De oefeningen lijken eenvoudig, maar ze hebben een stevige en langdurige werking.
Om een voorbeeld te geven: tijdens mijn eerste trainingen kreeg ik van medecursisten steeds terug dat ik zachtaardig en vriendelijk was. Nu beoordelen ze mij als daadkrachtig en professioneel. Wat ik ben, straal ik nu ook uit. Dat heb ik door de trainingen van Berry bereikt.” 

Wat vind je het leukst?
“Het leukste van de trainingen is de humor, die is bij Berry altijd aanwezig. Dat maakt ontlading mogelijk, ook na lastige momenten.”

Wat neem je zeker mee?
“Wat ik vooral meeneem van zijn trainingen is de schat aan tools en mogelijkheden voor mijn eigen werk als trainer. Er zit nu, om zomaar een voorbeeldje te geven, een meetlint in mijn gereedschapskist. Daarmee kun je cursisten een tijdlijn van hun leven laten maken. Een goed voorbeeld van hoe Berry kan visualiseren.“

Wat vind je van Berry als trainer?
“Hij beheerst de materie, is altijd positief en respectvol, hij laat zich niet verleiden tot discussies, en vertelt pakkend en boeiend zodat het leuk is om naar te luisteren. En hij is magisch met taal.” 

Fijn dat je er bij bent! Reserveer je plek

Meld je aan en reserveer je plek

Hoe goed is je veerkracht? Doe de test.

Vraag hier de test aan.